MAAK AFSPRAAK

Maak hier uw afspraak


Je kan hier een afspraak maken voor je vaccinatie. Voor COVID-19 adviseren we de vaccinatie in de maand oktober. Voor griep laat je je best vaccineren in november, dit kan in de apotheek zonder afspraak op bepaalde momenten.

 


Hebt u last van chronische astma en heeft uw arts u voor de 1e keer een geneesmiddel voorgeschreven dat u elke dag moet inhaleren? Of neemt u al inhalatiecorticosteroïden en is uw astma onvoldoende onder controle?

Je kan bij ons in de apotheek een afspraak maken voor een begeleidingsgesprek om uw astma zo goed mogelijk onder controle te houden en bij te sturen bij eventuele problemen.

Dit begeleidingsgesprek is volledig terugbetaald door uw mutualiteit.    Kom langs in de apotheek voor een gezondheidscheck. Hierbij kunnen we volgende parameters voor u controleren : bloeddruk, hartslag, zuurstofsaturatie, buikomtrek, gewicht, BMI en lichaamssamenstelling (vetpercentage en spiermassa). Wij bieden 5 gratis metingen aan per persoon.    Hier kan je als vertegenwoordiger een afspraak maken bij de aankoopverantwoordelijke van de apotheek.